Промоция!

Шампоан с минерали от Мъртво море

24.00 лв. 10.00 лв.

Мощен шампоан, който поддържа косата и скалпа здрави. С противовъзпалителното и антиалергенното си действие, дължащо се на наличието на екстракт от лайка и естествени минерали от Мъртво море. Мощен съюзник срещу пърхота.

  • Обем: 200 мл.

Изчерпано количество

Код: 30 Категория:

Допълнителна информация

На какво се дължи силата на минералите от Мътрво море?
Минералите от мъртво море главно преставляват части от четирите елемента на Мътрво море: вода, соли, кал и растения.
Вода - Водите на Мъртво море са с най-високата концентрация на минерали и микроелементи с научно доказани свойства за възстановяване на здравето на кожата (32%). Богати са на бета-каротин и антиоксиданти.
Кал - Черната кал от Мъртво море е с висока степен на минерализация – в 1 кг има цели 300 грама активни съставки. Калта от Мъртво море се отнася към групата на хлор-магнезий-калциев сулфид утайки. Съставът й включва минерали като фелдшпати, кварц, слюда, каолин, бентонит и соли на магнезия, калия, калциевия бромид, медта, цинка, желязото, лития, кобалта, йода, магнезия и т.н.
Соли – Солите от Мъртво море успокояват и хидратират кожата с естествената си наситеност на минерали. Действат в дълбочина за отпускане мускулите и изчистват клетките на кожата от натрупани токсини.
Растения – Екстрактите от растенията, живеещи в специфичните условия на Мъртво море, спомагат за поддържането на естественото състояние на кожата.

* Чрез своите продукти компанията Juman поднася подмладяващата магия на минералите от Мъртво море, като ви осигурява удобството да релаксирате и да се подмладите в домашни условия.
Приложение

  1. Поставете малко количество от шампоана върху косата си и разтъркайте около минута.
  2. Измийте с хладка до гореща вода.

Съставки

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE , GLYCERIN , POTASSIUM OLIVOY HYDROLYZED WHEAT PROTEIN , POLYSORBATE 20 , COCAMIDOPROPYLBETAINE, MYRISTYL LACTATE , MARIS SAL, PHENOXYETHANOL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, PROPYLENE GLYCOL, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT , PARFUM , CITRIC ACID , BENZONIC ACID , TOCOPHERYL ACETATE , DEHYDROACETIC ACID , ETHYLHEXYLGLYCERIN , POLYAMINOPROPROPYL BIGUAMIDE

Абонирайте се за нашия бюлетин

И получавайте първи информация за текущи и предстоящи промоции.

Благодарим за участието! Моля проверете своя имейл.

Абонирайте се за нашия бюлетин

И получавайте първи информация за текущи и предстоящи промоции.

Благодарим за участието! Моля проверете своя имейл.

Pin It on Pinterest