Промоция!

Терапия за стъпала с лайка, масло от чаено дърво и минерални соли от Мъртво море

21.99 лв. 10.00 лв.

Лайка и масло от чаено дърво са добавени щедро към натуралните соли от Мъртво море. Хидратират стъпалата, стопират потенето, успокояват болезнените мускули и облекчават болките при стоене за дълги периоди. Най-добрата терапия срещу развитието на бактерии под ноктите и гънките на стъпалата, както и при отстраняването на груба кожа и мазоли.

  • Тегло: 300 гр.

Допълнителна информация


Какво представлява маслото от чаено дърво?
Чаеното масло се извлича от плодовете на чаеното дърво, известно с мощните си антибактериални, противогъбични, антивирусни и имуномодулиращи свойства.

Как чаеното масло помага на кожата?
С мощните си съставки то облекчава състоянието на кожата при акне и други повърхностни кожни инфекции, ефективно е срещу въшки и краста, облекчава инфекции от типа на микоза и гъбички по ноктите, намалява кожните възпаления, свързани с екзема или дерматит, облекчава симптомите при изгаряния, ужилвания и ухапвания от насекоми.

Подходящо ли е за мен?
Маслото от чаено дърво стимулира имунната система, активира мозъчната дейност, действа силно антисептично, противовирусно, инсектицидно и потиска сърбежа. То може да се използва при всевъзможни дихателни проблеми, кашлица или синузит.

Как лайката помага на кожата?
Лайката успокоява зачервявания, намалява подуването, справя се и предотвратява с кожни проблеми като дерматит. Цветето има способността да заличава грозните капиляри, които се появяват по тялото и стъпалата.

* Чрез своите продукти компанията Juman поднася подмладяващата магия на минералите от Мъртво море, като ви осигурява удобството да релаксирате и да се подмладите в домашни условия.
Приложение

  1. Разтворете две, три супени лъжици в стандартна вана за крака. За пълното и качествено абсорбиране на минералите водата трябва да е гореща.
  2. Потопете краката си във водата за 15-30 минути.

Съставки

MARIS SAL, PROPYLENE CLYCOL, MELALEUCA ALTERNIFOLIA  LEAF OIL, MENTHOL CRYSTAL, CHAMOMILLA RECUTITA EXTRACT

Абонирайте се за нашия бюлетин

И получавайте първи информация за текущи и предстоящи промоции.

Благодарим за участието! Моля проверете своя имейл.

Абонирайте се за нашия бюлетин

И получавайте първи информация за текущи и предстоящи промоции.

Благодарим за участието! Моля проверете своя имейл.

Pin It on Pinterest