Промоция!

Скраб за тяло с кокосово мляко

24.99 лв. 10.00 лв.

Обогатен с минерали от Мъртво море и натурални съставки кокосово мляко, нежно ексфолират и овлажняват кожата ви. Премахват мъртвите клетки и Ви оставят с мека, здрава и еластична кожа.

  • Тегло: 300 гр.

3 в наличност

Код: 9 Категория:

Допълнителна информация

Как помага кокосовото мляко на кожата?
Кокосовото мляко е било използвано още преди векове, не само като храна, но и като средство за лечение и разкрасяване. То се нарежда сред най-добрите козметични средства, защото овлажнява, подхранва и лекува кожата и кожните раздразнения. Спомага за мекотата и еластичността на кожата.

На какво се дължи силата на минералите от Мъртво море?
Минералите от мъртво море главно представляват части от четирите елемента на Мъртво море: вода, соли, кал и растения.
Вода - Водите на Мъртво море са с най-високата концентрация на минерали и микроелементи с научно доказани свойства за възстановяване на здравето на кожата (32%). Богати са на бета-каротин и антиоксиданти.
Кал - Черната кал от Мъртво море е с висока степен на минерализация – в 1 кг има цели 300 грама активни съставки. Калта от Мъртво море се отнася към групата на хлор-магнезий-калциев сулфид утайки. Съставът й включва минерали като фелдшпати, кварц, слюда, каолин, бентонит и соли на магнезия, калия, калциевия бромид, медта, цинка, желязото, лития, кобалта, йода, магнезия и т.н.
Соли – Солите от Мъртво море успокояват и хидратират кожата с естествената си наситеност на минерали. Действат в дълбочина за отпускане мускулите и изчистват клетките на кожата от натрупани токсини.
Растения – Екстрактите от растенията, живеещи в специфичните условия на Мъртво море, спомагат за поддържането на естественото състояние на кожата.

* Чрез своите продукти компанията Juman поднася подмладяващата магия на минералите от Мъртво море, като ви осигурява удобството да релаксирате и да се подмладите в домашни условия.
Приложение

  1. Нанесете върху влажна кожа.
  2. Масажирайте с леки, кръгови движения.
  3. Оставете продукта да попие в кожата, докато изсъхне.
  4. Измийте с хладка до топла вода.

Съставки

MARIS SAL COCOS NUCIFERA FRUIT POWDER , PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, BUTYROSPERMMUM PARKII BUTTER , VITIS VINIFERAA SEED OIL , COCOS NUCIFERA OIL , TOCOPHEROL, PARFUM.

Абонирайте се за нашия бюлетин

И получавайте първи информация за текущи и предстоящи промоции.

Благодарим за участието! Моля проверете своя имейл.

Абонирайте се за нашия бюлетин

И получавайте първи информация за текущи и предстоящи промоции.

Благодарим за участието! Моля проверете своя имейл.

Pin It on Pinterest