Промоция!

Антицелулитна скраб за тяло с кафе Арабика

24.00 лв. 10.00 лв.

Антиоксидантите съставки на кафето ви предпазват от свободни радикали, предотвратяват състаряването и отпускането на кожата и я подхранват. Благодарение на абразивната си основа подобрява кръвообръщението, а масажът заздравява, омекотява и премахва мъртвата кожа. Разбива мастните натрупвания и целулита и предпазва от образуването на стрии. Подходящ за всеки тип кожа.

  • Тегло: 270 гр.

Изчерпано количество

Код: 8 Категория:

Допълнителна информация

Как действа кафето върху кожата на тялото?
Действието на кафето върху кожата е положително: тя става по-здрава, по-еластична и по-гладка. От една страна, антиоксидантите предпазват от свободни радикали, предотвратяват състаряването и отпускането на кожата и я подхранват, а също така подобрява циркулацията на кръвта. Масажите с кафе също и премахват мъртвата кожа.

На какво се дължи силата на минералите от Мъртво море?
Минералите от мъртво море главно представляват части от четирите елемента на Мъртво море: вода, соли, кал и растения.
Вода - Водите на Мъртво море са с най-високата концентрация на минерали и микроелементи с научно доказани свойства за възстановяване на здравето на кожата (32%). Богати са на бета-каротин и антиоксиданти.
Кал - Черната кал от Мъртво море е с висока степен на минерализация – в 1 кг има цели 300 грама активни съставки. Калта от Мъртво море се отнася към групата на хлор-магнезий-калциев сулфид утайки. Съставът й включва минерали като фелдшпати, кварц, слюда, каолин, бентонит и соли на магнезия, калия, калциевия бромид, медта, цинка, желязото, лития, кобалта, йода, магнезия и т.н.
Соли – Солите от Мъртво море успокояват и хидратират кожата с естествената си наситеност на минерали. Действат в дълбочина за отпускане мускулите и изчистват клетките на кожата от натрупани токсини.
Растения – Екстрактите от растенията, живеещи в специфичните условия на Мъртво море, спомагат за поддържането на естественото състояние на кожата.

* Чрез своите продукти компанията Juman поднася подмладяващата магия на минералите от Мъртво море, като ви осигурява удобството да релаксирате и да се подмладите в домашни условия.
Приложение

  1. Нанесете върху влажна кожа, след което започнете да масажирате с кръгообразни движения.
  2. Отмийте с хладка до топла вода.

Съставки

Абонирайте се за нашия бюлетин

И получавайте първи информация за текущи и предстоящи промоции.

Благодарим за участието! Моля проверете своя имейл.

Абонирайте се за нашия бюлетин

И получавайте първи информация за текущи и предстоящи промоции.

Благодарим за участието! Моля проверете своя имейл.

Pin It on Pinterest