Промоция!

Кална маска за тяло

22.99 лв. 7.00 лв.

Естествената черна кал е микс от многобройни соли и минерали от Мъртво море. Тя премахва мъртвите клетки, като омекотява и подобрява кожната текстура. Aктивизира естествените процеси на тялото, облекчава болки в следствие на ревматизъм, успокоява мускулите и оставя усещане за вътрешно спокойствие и релаксация. Маската е отличен помощник в борба с кожни болести.

  • Тегло: 500 гр.

Допълнителна информация

Какво представлява калта от Мъртво море?
Черната кал от Мъртво море е с висока степен на минерализация – в 1 кг има цели 300 грама активни съставки, което я прави толкова ценна и обогатяваща здравето и красотата на кожата още от Древността. Съставът на калта от Мъртво море включва минерали като фелдшпати, кварц, слюда, каолин, бентонит и соли на магнезия, калия, калциевия бромид, медта, цинка, желязото, лития, кобалта, йода, магнезия и т.н.

Как калта от Мъртво море помага на кожата?
Чрез нанасянето й върху кожата, тя ефективно я пречиства, премахва натрупани токсини, а в дълбочина лекува ставите, облекчава ревматични, мускулни и ставни болки, защото минералите проникват в тъканите и кръвта и намаляват възпалението в ставите. Калолечението в домашни условия активира обмяната на веществата, подобрява доставката на кислород до тъканите. Кръвоносните съдове се разширяват, движението в кръвта и лимфата се подобрява.

Подходяща ли е за мен?
Калолечението с нея се препоръчва за различни кожни заболявания като псориазис и екзема, както и за възстановяване на кожата при посттравматични периоди.

* Чрез своите продукти компанията Juman поднася подмладяващата магия на минералите от Мъртво море, като ви осигурява удобството да релаксирате и да се подмладите в домашни условия.

Dead sea
Приложение

  1. Нанесете върху чиста кожа и оставете да подейства 15-20 минути, след което отмийте.
  2. Използвайте веднъж, два пъти седмично.
    *Продуктът е отличен помощник в борбата с псориазис и витилиго. При нужда, използвайте със същото предписание на нанасяне – 1-2 пъти седмично.

Съставки

MARIS LIMUS, BENTONITE, CHAMOMILLA RECUTITA EXTRACT, TOCOPHEROL, MENTHOL, ETHYTHEXYGLYCERIN, POLYAMINOPROPYL BIGUAMIDE, PHENOXYETHANOL, BENZONIC ACID, DEHYDROACETIC ACID

Абонирайте се за нашия бюлетин

И получавайте първи информация за текущи и предстоящи промоции.

Благодарим за участието! Моля проверете своя имейл.

Абонирайте се за нашия бюлетин

И получавайте първи информация за текущи и предстоящи промоции.

Благодарим за участието! Моля проверете своя имейл.

Pin It on Pinterest