Сапун с кал от Мъртво море

9.99 лв.

Чрез минералите, които се съдържат в естествената кал от Мъртво море, този сапун подхранва, омекотява и изчиства кожата, като и помага да поддържа нормални нива на омазняване.Изсветлява петната от слънцето.

  • Тегло: 100 гр.
Код: 23 Категории: ,

Допълнителна информация

Какво представлява калта от Мъртво море?
Черната кал от Мъртво море е с висока степен на минерализация – в 1 кг има цели 300 грама активни съставки. Калта от Мъртво море се отнася към групата на хлор-магнезий-калциев сулфид утайки. Съставът й включва минерали като фелдшпати, кварц, слюда, каолин, бентонит и соли на магнезия, калия, калциевия бромид, медта, цинка, желязото, лития, кобалта, йода, магнезия и т.н.

Как калта от Мъртво море помага на кожата?
Тя е ефективно средство за лечение на ставите, облекчава ревматични, мускулни и ставни болки, защото минералите проникват в тъканите и кръвта и намаляват възпалението в ставите. Калолечението активира обмяната на веществата, подобрява доставката на кислород до тъканите. Кръвоностните съдове се разширяват, движението в кръвта и лимфатасе подобрява.

Подходяща ли е за мен?
Калолечението с нея се препоръчва за различни кожни заболявания като псориазис и екзема, както и за възстановяване на кожата при посттравматични периоди.

* Чрез своите продукти компанията Juman поднася подмладяващата магия на минералите от Мъртво море, като ви осигурява удобството да релаксирате и да се подмладите в домашни условия.

Dead sea
Приложение

Сапунът има изцяло натурален състав и е подходящ за ръце, тяло и лице. За най-добри резултати измивайте лицето и тялото два пъти дневно.

Съставки

SODIUM PALMATE, SODIUM COCOATE, AQUA, MARIS LIMUS, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, PALMITIC ACID, PROPYLENE GLYCOL, CHAMOMILLA RECUITITA FLOWER EXTRACT PHENOXYETHANOL, TOCOPHERYL ACETATE, ETIDRONIC ACID, TETRASODIUM EDTA

 

Абонирайте се за нашия бюлетин

И получавайте първи информация за текущи и предстоящи промоции.

Благодарим за участието! Моля проверете своя имейл.

Абонирайте се за нашия бюлетин

И получавайте първи информация за текущи и предстоящи промоции.

Благодарим за участието! Моля проверете своя имейл.

Pin It on Pinterest