Промоция!

Почистващ лосион за лице, обогатен с минерали

24.99 лв. 10.00 лв.

Изключително нежен лосион, който не дразни кожата. Почиства и хидратира, премахва всички замърсявания от лицето, поддържа кожата здрава и мека.

  • Обем: 200 мл.
Код: 21 Категория:

Допълнителна информация


Защо е важно да почистваме лицето си старателно?
Кожата на лицето ни е по-чувствителна, отколкото смятаме и нейното правилно почистване е първото и най-важно нещо, което трябва да наблюдаваме. Ежедневния грим и променливите сезони са два от водещите фактори за промяна в състоянието на кожата.

С какво този продукт е подходящ за мен?
Продуктът осигурява на кожата нежно почистване в дълбочина, от което се нуждае. Лосионът щади и подхранва кожата на лицето, шията или деколтето. Може да бъде използвана и като маска.

На какво се дължи силата на минералите от Мъртво море?
Минералите от мъртво море главно представляват части от четирите елемента на Мъртво море: вода, соли, кал и растения.
Вода - Водите на Мъртво море са с най-високата концентрация на минерали и микроелементи с научно доказани свойства за възстановяване на здравето на кожата (32%). Богати са на бета-каротин и антиоксиданти.
Кал - Черната кал от Мъртво море е с висока степен на минерализация – в 1 кг има цели 300 грама активни съставки. Калта от Мъртво море се отнася към групата на хлор-магнезий-калциев сулфид утайки. Съставът й включва минерали като фелдшпати, кварц, слюда, каолин, бентонит и соли на магнезия, калия, калциевия бромид, медта, цинка, желязото, лития, кобалта, йода, магнезия и т.н.
Соли – Солите от Мъртво море успокояват и хидратират кожата с естествената си наситеност на минерали. Действат в дълбочина за отпускане мускулите и изчистват клетките на кожата от натрупани токсини.
Растения – Екстрактите от растенията, живеещи в специфичните условия на Мъртво море, спомагат за поддържането на естественото състояние на кожата.

* Чрез своите продукти компанията Juman поднася подмладяващата магия на минералите от Мъртво море, като ви осигурява удобството да релаксирате и да се подмладите в домашни условия.
Приложение

Този лосион може да бъде използван както за ежедневно почистване на лице, шия и деколте, така и за маска.

1. Вземете малко количество от продукта с влажни ръце и масажирайте лицето.

2. Измийте с хладка вода.

Съставки

AQUA , CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN , PARAFFINUM LIQUIDUM, SODIUM LAURYL SULFATE , ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE , PARFUM ,PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYGLYCERIN , POLYAMINOPROPYL BIGUAMIDE , BENZONIC ACID , DEHYDROACETIC ACID , MARIS SAL, LINALOOL, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE , BENZYL SALICYLATE , BUTYLPHENYL METHYL PROPINAL , LIMONENE HEXYL CINNAMAL

Абонирайте се за нашия бюлетин

И получавайте първи информация за текущи и предстоящи промоции.

Благодарим за участието! Моля проверете своя имейл.

Абонирайте се за нашия бюлетин

И получавайте първи информация за текущи и предстоящи промоции.

Благодарим за участието! Моля проверете своя имейл.

Pin It on Pinterest