НовиниЗащо козметиката от Мъртво море е уникална?

Това, което прави козметиката от Мъртво море уникална, е високата концентрация на минерали. Изследвания доказват свойствата им да регенерират кожата по естествен и природен начин. Без странични реакции. С продължителен и забележим ефект на клетъчно ниво. Микроелементите на най-соленото море в света, дават мощен заряд на кожата и най-вече висока степен на защита отвън – навътре като изграждат непробиваем щит срещу атмосферни замърсители, слънце и свободни радикали.

Кое е най-голямото богатство на Мъртво море?

Безспорно голямото богатство и уникалност на Мъртво море е черната кал. За нея се знае, че притежава силни лечебни свойства. Те са били известни и използвани още в древността. Тя е с благоприятен допълващ ефект при лечение на ставите. Също облекчава ревматични, мускулни и ставни болки, защото минералите проникват в тъканите и кръвта и намаляват възпалението. Калните бани активират обмяната на веществата и подобряват преноса на кислород до тъканите. Кръвоносните съдове се разширяват, движението на кръвта и лимфата се подобрява. Приложена върху лицето, черната кал изчиства порите, подхранва кожата и я прави мигновено мека и заздравена. Наблюдава се удивителен ефект при терапия на псориазис и екземи от различен характер, нарушили дермата.

Кои продукти от Мъртво море да използваме?

Продуктите на JUMAN от Мъртво море са с разнообразен състав от магнезий, калий, желязо, калций, йод, кобалт и др..  Заедно с добавените органични масла от арган, чаено дърво, лайка, авокадо, колаген я подхранват и поддържат здрава през целия ден. Калта от Мъртво море се отнася към групата на хлор-магнезий-калциев сулфид утайки. Съставът й включва минерали като фелдшпати, кварц, слюда, каолин, бентонит и соли на магнезия, калия, калциевия бромид, медта, цинка, желязото, лития; кобалт, йод, магнезий. Естествени микроелементи, идващи директно от природен източник, без използване на химия, синтетика и парабени.

Повече от 10 години, експертите на JUMAN разработват технология за специална грижа за лице и тяло. От 5 години предлагат на пазара собствена марка продукти, в която са вложили всичките си достижения.  JUMAN се изгражда като лидер на пазара благодарение на сертификатите си за добри практики и доказан произход на продуктите си. JUMAN е компания, развиваща дейността си в Йордания и със своята отдаденост, фабриката е постигнала невиждано досега ниво на перфекционизъм. Тя предлага продукти с най-високо качество и надеждност в областта на парафармацевтиката и козметиката в Северна Африка и Средния Изток, където осъществява 75% от износа си. Освен, че е добре известна в Йордания, репутацията и качеството на JUMAN се признава и в редица страни като Ирак, Саудитска Арабия, Алжир, Судан, Либия, Йемен, Германия и САЩ.

Абонирайте се за нашия бюлетин

И получавайте първи информация за текущи и предстоящи промоции.

Благодарим за участието! Моля проверете своя имейл.

Абонирайте се за нашия бюлетин

И получавайте първи информация за текущи и предстоящи промоции.

Благодарим за участието! Моля проверете своя имейл.

Pin It on Pinterest