Juman България

Начало / За нас

Juman България

Легендата разказва, че Клеопатра се е къпела в Мъртво море и на него е дължала вечната си младост и красота. Със сигурност знаем, че е било здравен, рехабилитационен и спа център за красота още от древни времена. В сравнение с 3% солно съдържание на обикновената морска вода, водата в Мъртво море съдържа 32% сол, със значително висока концентрация на минерали, като магнезий, калций, бромид и калий. Водата в Мъртво море има свойството да подхранва кожата, да облекчава ревматологични състояния, да активира процесите на регенерация в тялото и да релаксира нервната система.

Днес водата от Мъртво море е известна с естествена способност да активизира естествените процеси на регенерация на кожата. Древният свят е познавал неговите лечебни качества и хората са пътували от всички точки на света, за да се потопят във водите на Мъртво море и да се възползват от лечебните му свойства.

Чрез своите продукти, компанията Juman ви поднася подмладяващата магия на Мъртво море. Juman е синтезирала за вас най-добрите и най-ефективни продукти със соли и  минерали от Мъртво море. Вече разполагате с удобството да релаксирате и да се подмладите в домашни условия.

Нашата мисия

 

Със страстен ангажимент към високите постижения, ние сме посветени на производството на висококачествени продукти от иновативни формулировки, които непрекъснато надминават очакванията на нашите клиенти.

Нашата идея

 

Ние възнамеряваме да продължим да растем по отношение на хора, клиенти, капитал и продукти и да станем най-надеждният и предпочитан производител на козметика.

Нашите ценности

 

Лидерство, почтеност, гъвкавост и ефективност.

Абонирайте се за нашия бюлетин

И получавайте първи информация за текущи и предстоящи промоции.

Благодарим за участието! Моля проверете своя имейл.

Абонирайте се за нашия бюлетин

И получавайте първи информация за текущи и предстоящи промоции.

Благодарим за участието! Моля проверете своя имейл.

Pin It on Pinterest